Digital Marknadsföring

Vi har mångårig erfarenhet av annonsering på Facebook, Google och Instagram.

Genom åren har vi skött annonseringen för både stora och små företag, både i Sverige och i utlandet.

Vi vet hur man startar upp, och skalar upp en riktigt effektiv annonskampanj.

Vi tar på oss uppdrag om annonsering för de flesta målen. Det kan vara erbjudanden, öka på trafiken till en webbshop, eller att generera listor av kvalitativa leads till ditt företag.

Vi sätter upp en så kallad Facebook Pixel, och skapar anpassade målgrupper för just din målgrupp. Detta gör att vi kan rikta din annonsering ändå ner till individnivå. Detta garanterar att du inte behöver betala för att visa upp dina annonser för alla de som inte är intresserade av vad du har att erbjuda. 

Exempel på resultat

som vårat team fått:

Problemet

Vår kund önskade generera fler leads till sitt företag som sysslar med hundträning och hunddagis. Innan fick hon bara leads från mun till mun och lokalt nätverkande.

Hon hade det kämpigt, eftersom hon kände att det inte kom in tillräckligt med nya leads varje dag.

Lösningen

Vi beslutade att annonsera med hjälp av Google Ads tiktat till personer som sökte efter hundkurser och hunddagis i området. Vi lyckades generera en stadig ström av nya leads för $43 per lead. Vi riktade in oss på de mest effektiva sökorden som skulle ge det högsta ROI.

Viktiga Mätvärden

3.14%

click through rate

$43

kostnad per lead

15%

konverteringsresultat

Vi hjälper er att lyckas

Det vanligaste felet vi ser att företagare gör när de själva ska starta upp en ny kampanj, är att de skickar trafiken från sina annonser direkt till sin vanliga hemsida.

Det de i stället ska göra är att sätta upp en effektiv landningssida, dit de skickar all trafik.

Vi hjälper er att skapa en landningssida som på bästa sätt omvandlar era besökare till köpande kunder.

Vi hjälper er även att installera en Facebook Pixel, vilket gör att du kommer få mycket detaljerad statistik över dina besökare och din målgrupp som du sedan kan använda för att rikta din annonsering ända ner till individnivå.