Hemsidor och Landningssidor

Det är en självklarhet att ditt företag behöver en hemida på internet idag.

Alla inköp eller investeringar startar idag med en sökning på internet, så det är en nödvändighet att synas på internet på ett bra sätt.

Annonserar du ut varor eller tjänster på internet, behöver du troligen en landningssida till din annonskampanj med. Du ska inte länka dina annonser direkt till ditt företags hemsida. Gör du det tappar du genast en stor del av dina potentiella kunder.

Vi har 20 års erfarenhet av att skapa professionella hemsidor, då vi har skapat hemsidor åt många av de absolut största kunderna där ute, både inom sverige och i övriga världen.

Hyr en hemsida

Är det så att ni inte behöver ha er hemsida så länge, kanske bara till ett evenemang eller liknande, eller ni inte vill behöva uppdatera och at hand om hemsidan själv, har ni möjlighet att hyra en hemsida av oss.

Väljer ni att hyra er hemsida, så ingår domännamn, hosting, utveckling och uppdatering av hemsidan.

Ni har en månads uppsägningstid.

Kontakta oss för att se vad vi har för olika lösningar som passar just er. Vi har olika paketlösningar från 495kr / månad.

Köp en hemsida

Vill ni köpa en hemsida och ta hand om driften av den själva, så skapar vi en professionell hemsida åt er, med all de funktioner ni vill ha.

 Inget projekt är för stort eller för litet för oss.

Om ni önskar kan vi hjälpa er, eller ge tips om, bra hosting för er hemsida och inköp av domännamn.

Vi utvecklar hemsidor i både WordPress och Webflow.

Exempel på tidigare arbeten

Djungelgymmet

https://djungelgymmet.se

Djungelgymmet kom till oss och ville ha en hemsida som på ett bra sätt visade upp vad deras träning står för.

Önskemålen var att kunna integrera ett bokningsystem direkt på hemsidan, och att även automatiskt kunna visa bilder och foton från deras Instagrmkonto.

Vi valde att skapa sidan mha WordPress, och fylla den med actionladdade bilder från deras träningspass.

Häggblads Entreprenad & Service

https://haggbladsentreprenad.se

Häggblads Entreprenad ville ha hjälp att synas på internet på ett bättre sätt, med en hemsida som skulle göra att fler potentiella kunder hittade till dom.

Vi valde att utveckla hemsidan i WordPress, och att integrera ett bokningssystem direkt i hemsidan. Vi ville även på ett bra sätt visa upp Häggblads maskinpark för alla besökare.