Sökmotoroptimering

Sökmotoroptimering ger dig mer affärer

I stort sett alla affärer på internet startar med en sökning på Google.

Tänk efter när du senast köpte eller beställde något på internet. Nog började du med en sökning efter varan eller tjänsten du ville ha. Troligen sökte du på Google? Troligtvis tittade du bara på första sidan med resultat med? Det är så de flesta gör. Och det är därför det är så viktigt att dutt företag finns med på denna första sidan av resultat på Google.

Det fanns en tid när det räckte att man skapade en enkel hemsida, och sedan väntade några dagar på att Googles programvara skulle upptäcka din nya hemsida och indexera den.

Så är det inte längre. Konkurransen om kunderna på internet är väldigt hård, och därför måste man ständigt arbeta på att få upp sin sida i sökresultaten för att överhuvudtagen synas på internet. Och sysn man inte, får man inga besökare och kunder till sin hemsida.

Vi optimerar från alla fronter

För att sökmotoroptimera en hemsida behöver man arbeta långsiktigt från flera fronter.

Det krävs noggrannt förarbete, arbete både på hemsidan och även utanför hemsidan. Allt för att Google ska indexera din hemsida på rätt sätt och den ska komma högre och högre i sökmotorns algorithmer.

På Ahlgren Marketing hjälper vi dig med allt det. Vi skräddarsyr en handlingsplan för att den ska passa just din hemsida så bra som möjligt.

Vi anväder oss inte av några riskabla fulhack för att fuska upp din sida på Google, vilket i slutändan oftast slutar med att sidan blir bannad ändå. Dessutom håller vi er uppdaterade under arbetets gång med vad vi gör och vad det ger för resultat. 

Våra 5 steg för att komma igång med er optimering

Steg 1

Vi börjar med en djupgående analys av er marknad och era konkurrenter, och undersöker era möjligheter.

Steg 2

Vi installerar er “tracking code” för att kunna hålla koll på hur era kompanjer går.

Steg 3

Vi ter reda på vilka söktermer och sökfraser som skulel ge bäst resultat för just er kampanj.

Steg 4

Nu är det dags att köra igång på riktigt. När ni godkänt vilka sökord och sökfraser som vi kommer rikta in oss på, börjar vårat arbete mad att optimera er hemsida och era kampanjer.

Steg 5

Våra SEO-experter arbetar löpande på att optimera och förbättra, så att ni börjar klättra högre och högre i sökresultaten.